DMNDS & Fallen Roses feat. Lujavo & Nito-Onna – Calabria (2021)

oorsprong van Home » Hit en origineel » DMNDS & Fallen Roses feat. Lujavo & Nito-Onna – Calabria (2021)

Nieuwe versie Calabria

Calabria 2021 original DMNDS Fallen Roses
Calabria (2021) is uitgebracht bij label Strange Fruits Music. Strangefruits is een van de snelst groeiende independent record labels ter wereld. Opgericht door Stef van Vugt, ook wel bekend als Steve Void in 2017. Met bekende saxofoonsample, maar met verse lyrics

Origineel: Rune – Calabria (2003). Dit is een volledige instrumentale track. Rune is de alias van de Deense DJ/producer Rune Reilly Kølsch. Deze elektronische dance artiest draait de laatste jaren mee als Kölsch en doet dat zeer verdienstelijk. Nummers als ‘Grey’ (2017) en Lorelay (2020) zijn originele en sterke dancetracks, om maar wat aanraders te benoemen. Met Calabria maakte Kölsch wel naam, maar de bewerking van Italianen Nari & Milani gaf het nummer meer bekendheid. Zie Alex Gaudino ft Crystal Waters – Destination-Calabria.

Calabria origineel original sample Rune

“Whoop-whoop, when you run, come around
Whoop-whoop, when you run, come around”

De Calabria 2021-versie komt op naam van Italiaans-Braziliaanse duo DMNDS, dat na de oprichting debuteerde met track ‘Honey’. Maar de titel komt ook op naam van Mexicaanse DJ-duo Fallen Roses, ofwel Donovan Ferra en Ruben Reinoso. Deze formatie bestaat ook nog maar kort, hun debuut EP uit genaamd ‘For Ever’ verscheen in 2019. De zang is afkomstig van de zangeres van duo Nito-Onna. Vraag is natuurlijk of deze nieuwe versie het succes van Alex Gaudino en Crystal Waters kan evenaren of overtreffen.

Vergelijk hier de bovengenoemde 3 versies, even in chronologische volgorde:

Translate »
Scroll naar boven