Dynoro ft. Gigi D’Agostino – In my mind (2018)

Geplaatst door
oorsprong van Home » Hit en origineel » Dynoro ft. Gigi D’Agostino – In my mind (2018)
Dynoro ft. Gigi D’Agostino – In my mind

Dynoro is een Litouwse DJ, actief als remixer vanaf 2013, met ‘In my mind’ breekt hij eerst door in Oostenrijk. Dat is begin 2018, een paar maanden later volgen ook landen als Duitsland en ons land

(o) Gigi D’Agostino – L’amour toujours (1999). Ook nog weleens aangeduid met titel ‘I’ll fly with you’. Het  nummer werd pas in ’01 een hit, nadat het in steeds meer clubs uit de speakers schalde. Luigino D’Agostino (zijn echte naam) scoorde al in 1995 een Tol 40- hit met ‘Sweetly’, maar brak rond de milleniumwisseling pas echt door met hits ‘The Riddle’ en ‘La Passion’.

(o) Ivan Gough & Feenixpawl – In my mind (Axwell remix) (2012). Gough is als Australische DJ geen kleintje, gezien zijn tracks die ook werden gedraaid door grote namen als Tiësto, Swedish House Mafia en Paul Oakenfold. ‘In my mind’ (de mix van Axwell dus) bereikt hier een 37e plek in de Top 40. Ook voor de Australische zangeres Kay betekent het nummer eenndoorbraak, zeker als Kia Motors het gebruikt tijdens hun campagne in de VS.

Top 40-notering