James Hype & Miggy Dela Rosa – Ferrari (2022)

oorsprong van Home » Hit en origineel » James Hype & Miggy Dela Rosa – Ferrari (2022)

James Hype & Miggy Dela Rosa – Ferrari

James Hype Ferrari
 James Hype is een dj/producer uit Liverpool, zijn echte naam is James E. Marsland (1989). Hij begon zijn carrière als dj in clubs door heel Noord-Engeland en remixte daar allerlei bekende hits. Een onofficiële houseremix dropte van Drake’s Hotline Bling kreeg veel aandacht op Soundcloud. Dat bracht het balletje aan het rollen en begon hij wereldwijd met draaien in 2016. In 2017 bracht hij ‘More Than Friends’ uit, een remake van En Vogue’s ‘Don’t let go’, zijn doorbraak op hitgebied. Nu zal hij met single ‘Ferrari’, geïnspireerd door een oude r&b-klassieker, ook in ons land doorbreken.
Music Maker 2022:  Music Made Easy

Oorsprong:  P. Diddy and Ginuwine ft Loon, Mario Winans & Tammy Ruggieri – I Need a Girl (Part Two) (2002). Uit deze track komt het gitaargetokkel, dat Hype in ‘Ferrari’ verwerkt heeft, luister onder dit artikel maar. Dit was de 2e single (opvolger van..inderdaad) van Diddy’s We Invented the Remix album. Het bevat de zin “Now the Sun don’t shine for ever, but as long as it’s here then we might as well shine together”, dat Diddy al gebruikte op nummer ‘Victory (met Notorious B.I.G.Toen acteerde Sean Combs nog onder de naam Puff Daddy. In ons land reikte het nummer tot #3, in de UK en de VS tot #4.

original Hype Ferrari

Hype specialist in samplen r&b-nummers

James Hype heeft ‘Ferrari’ dus gebaseerd op een bekende r&b-track, maar ook andere tracks zijn het vernoemen waard. Naast het eerdergenoemde ‘More than Friends’ bracht hij bijvoorbeeld ‘Dancing’ uit in 2021, gebaseerd op ‘Let the Music Play’ (Shannon;1983). You give me a Feeling’ (2021) vindt zijn oorsprong in ‘Un-Thinkable (I’m ready) van Alicia Keys. Maar James Hype scheurt met zijn ‘Ferrari’ voor het eerst onze hitlijst binnen.

Top 40-notering.nl

Let op! Meestal volgt eerst een auto commercial, die dus niets met dit nummer van doen heeft. Sample kun je horen vanaf 0:52 min
Sample is te horen vanaf 0:18 min

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Originals - De Oorsprong van de Hits