Lum!x & Gabry Ponte – Monster (2019)

Geplaatst door
oorsprong van Home » Hit en origineel » Lum!x & Gabry Ponte – Monster (2019)

Lum!x & Gabry Ponte – Monster

Lum!x Gabry Ponte Monster sample
Lum!x is de Oostenrijker Luca Michlmayr, die de meesten wellicht kennen als de Oostenrijkse inzending van het Eurovisie Songfestival 2022. Hier vertolkte hij met zangeres Pia Maria het nummer ‘Halo’. Op ‘Monster’ werkt hij samen met voormalig Eiffel 65 (“Blue dabadee”)-lid Gabry Ponte, ook bekend van o.a. Call me

Origineel: Meg & Dia – Monster (2006). Lum!x heeft voor zijn Monster de vocalen gebruikt en gepitcht uit deze gelijknamige track. Meg & Dia is de Amerikaanse rockband rond de zusjes Meg en Dia Frampton. De groep werd na 8 jaar in 2012 ontbonden, maar is sinds 2019 weer bij elkaar. ‘Monster’ was in alternatieve kringen een redelijk goed ontvangen single, maar de groep is nooit echt doorgebroken.

Original Monster Meg & Dia

De Oostenrijkse runner-up in de dancewereld combineert hier zware beats, freaky synthesizers met draaiende geluidseffecten en dus bovengenoemde vocale sample. Maar dat alles wel met hulp van zijn Italiaanse mentor Gabry Ponte. Luister hieronder naar de Monster van Lum!x & Gabry Ponte en de originele versie.

Geef een reactie