Shouse – Love tonight (Vintage Culture remix) (2021)

Geplaatst door
oorsprong van Home » Hit en origineel » Shouse – Love tonight (Vintage Culture remix) (2021)

Shouse – Love Tonight remix

Love tonight remix
Shouse bestaat uit de Australische vrienden Edward Service en Jack Madin. Ze staan bekend om hun rare housetracks met aparte melodieën. Ze werken graag samen met zoveel mogelijk andere artiesten. Dit is één van de remixen die in 2020/2021 van Love Tonight zijn gemaakt. David Guetta maakte er één, maar die van Vintage Culture & Kiko Franco krijgt de radioairplay in de zomer van 2021

Music Maker 2022:  Music Made Easy

Origineel: Shouse – Love tonight (2017). Een track die dus al bijna 4 jaar circuleerde voordat het het overzees ging richting Europa. Edward Service en Jack Madin werkten vanuit Melbourne met verscheidene lokale artiesten, bekend en minder bekend. De eerste 4 singles en EP Openshouse 3 ontstijgen de anonimiteit niet echt. Dat is wel anders met ‘Love tonight’ dat december 2017 uitkomt. Het nummer wordt opgenomen met een koor bestaande uit vele Melbournse artiesten, geheel naar het uitgangspunt van Shouse. Het blijkt vooral een knipoog naar de jaren ’80 liefdadigheidsprojecten Band Aid en USA For Africa. Ook in de videoclip worden alle elementen uit de bekende 80’s clips toegepast, zoals ook hieronder is te zien.

Originele versie Love tonight

“SHOUSE is Ed and Jack; couple of friends who like to hang out to make weirdo-house and the occasional anthem.” Dit is de omschrijving die ze zichzelf geven op Facebook, vele gekke housetracks en af en toe een meezinger/anthem. En laat Love Tonight nu net onder die laatste categorie vallen. Oplettenden ontdekten ook een sterke overeenkomst tussen de saxofoon tune van deze en die van “The Bold and the Beautiful”.

Top 40-notering

Geef een reactie